گوگرد و پتاسیم مایع آفر

پایا پویش سبز | P.P.S Co

تجهیزات آبیاری، گلخانه و کودهای کامل کشاورزی

گوگرد و پتاسیم مایع آفر

مخلوط شیمیایی گوگرد مایع حاوی پتاسیم آفر

تجزیه ضمانت شده

W/W

W/V

گوگرد کل(S)

17 درصد

20 درصد

پتاسیم محلول در آب (K2O)

20 درصد

24 درصد

ترکیبات سازنده: گوگرد پودری، هیدروکسید پتاسیم، سولفات پتاسیم

معرفی

آفر یک کود مایع حاوی گوگرد مایع و پتاسیم محلول در آب است.خصوصیات این کود به شرح زیر است:

  1. افزایش مقاومت گیاهان در برابر تنشهای زنده و غیرزنده محیطی
  2. افزایش طعم و مزه محصولات (به ویژه سیر، پیاز، کلم و غیره)
  3. افزایش رنگ پذیری و بازارپسندی میوه ها
  4. کاهش pH خاک و افزایش قابلیت جذب عناصر غذایی از خاک
  5. جلوگیری از ترکیدگی میوه به ویژه حبه های انگور
  6. حلالیت بسیار زیاد در آب و جذب بالا توسط گیاه
  7. فاقد کلر و فلزات سنگین طبق استانداردها

دستورالعمل مصرف:

محصول

نحوه مصرف

مقدار مصرف

انواع سبزیجات، سیر، پیاز، گوجه فرنگی و غیره

محلول پاشی کودآبیاری

5/1-1 لیتر در هکتار

7-5 لیتر در هکتار

درختان میوه (دانه دار ، هسته دار ، انگور، گردو ، پسته و ...)

کودآبیاری

محلول پاشی

5/1-1 لیتر در هکتار

7-5 لیتر در هکتار

مشاوره در مورد نحوه مصرف توسط کارشناسان شرکت به صورت رایگان است.


اصلاح خاک و بهبود جذب عناصر غذایی با استفاده از گوگرد

بررسی وضعیت عناصر غذایی در خاک‌های کشور نشان داده است که با وجود غلظت بالای برخی از آنها ولی زیست فراهمی آنها پایین است. از جمله عوامل مؤثر در کاهش فعالیت یون‌ها در خاک، pH است. به‌طوری که با افزایش هر واحد pH، فعالیت یون آهن 1000 برابر و یون روی 100 برابر کاهش می‌یابد. از اینرو، از جمله راهکارهای مفید برای افزایش قابلیت جذب و همچنین پایداری کلات فلزات کم مصرف کاهش pH است. راهکارهای مختلفی از جمله استفاده از اسید، استفاده از کودهای اسیدزا و استفاده از گوگرد به‌منظور کاهش pH پیشنهاد شده است که استفاده از گوگرد به دلیل نقش تغذیه‌ای این عنصر برای گیاه از یک طرف و همچنین بهبود pH خاک از طرف دیگر سبب می‌گردد تا بیشتر مورد توجه قرار گیرد. از اینرو، از جمله راهکارهای مدیریت زراعی به‌منظور افزایش بهره‌وری عناصری مانند فسفر، آهن و روی استفاده از گوگرد است.

توصیه ما استفاده از آفر-گوگرد مایع داخل سیستم آبیاری تحت فشار است که بهترین عملکرد و کمترین اثرات سوء را دارد.

همچنین نکته قابل توجه دیگر اینکه استفاده از گوگرد در شرایطی که خاک مورد کشت مشکل شوری دارد باید با احتیاط انجام شود. نتایج تحقیقات اثبات کرده است که استفاده از گوگرد در درازمدت سبب افزایش شوری خاک و به دنبال آن کاهش کیفیت خاک می‌شود. از اینرو، پیشنهاد می‌شود در مناطقی که بارندگی کم است و همچنین مشکل شوری نیز وجود دارد، در مصرف گوگرد دقت بیشری شود. به‌طوری که هر دو یا سه سال یکبار از گوگرد استفاده شود و یا کودهای سولفاته مصرف شود.

در شرایطی که خاک مشکل شوری دارد، استفاده از گوگرد باید با احتیاط انجام شود.

عناصر غذایی کم مصرف مانند آهن، روی و منگنز به دلیل پایین بودن زیست فراهمی آنها در خاک‌های آهکی عموما رسوب کرده و از دسترس ریشه خارج می‌شوند. بنابراین علاوه بر کاهش عملکرد می‌تواند از نظر اقتصادی نیز به نوعی اتلاف سرمایه در بعد ملی محسوب شود. نتایج نشان داد که گوگرد نقش به‌سزایی در افزایش عملکرد محصولات مختلف داشت. از اینرو، استفاده از گوگرد می‌تواند کارایی عناصر پر مصرف در گیاه را به دلیل افزایش جذب عناصر کم مصرف بهبود بخشد.

یافته‌های قابل ترویج سازمان تات.

، ،
آفـــر یک پیشنهاد خوب برای کشاورزان