برنامه غذایی انگور با استفاده از کود آفر

پایا پویش سبز | P.P.S Co

تجهیزات آبیاری، گلخانه و کودهای کامل کشاورزی

برنامه غذایی انگور با استفاده از کود آفر

نقش و اهمیت تغذیه در مراحل مختلف رشدی

ماه‌های سال (میانگین مناطق مختلف)

مرحلۀ رشدی انگور

رشد مطلوب ریشه‌ها و آمادگی برای جذب مواد غذایی دیگر

آماده شدن گیاه برای رشد مطلوب جوانه

اسفند تا نیمه اول فروردین

قبل از تورم جوانه‌ها (خواب زمستانه)

رشد مطلوب میوه و مقاوم شدن در مقابل تنش‌ها و سفیدک، افزایش عملکرد و رنگ‌آوری میوه

فروردین تا اردیبهشت

تورم و باز شدن جوانه‌ها

رشد مطلوب ریشه‌ها و آمادگی برای جذب مواد غذایی دیگر

گل‌انگیزی، بارور شدن گل‌ها، افزایش عملکرد

اردیبهشت

مرحله شروع رشد و تکامل برگ‌ها

رشد مطلوب میوه و مقاوم شدن در مقابل تنش‌ها و سفیدک، افزایش عملکرد و رنگ‌آوری میوه

خرداد

مراحل تشکیل گل تا کامل شدن گل

رشد مطلوب میوه‌ها و رنگ‌آوری

رشد مطلوب میوه و مقاوم شدن پوست میوه در مقابل تنش‌ها

خرداد-تیر-مرداد

تشکیل میوه (آغاز تورم حبه هـا)

رشد مطلوب میوه، افزایش قند رنگ میوه، مقاوم شدن پوست میوه در مقابل تنش‌ها

مرداد-شهریور-مهر

مرحله رسیدن میوه

آماده شدن گیاه برای خواب زمستانه

آبان-آذر

پس از برداشت میوه

نتیجه مورد انتظار

مقدار مصرف

نحوه مصرف

نوع کود

مرحلۀ رشدی انگور

رشد مطلوب ریشه‌ها و آمادگی برای جذب مواد غذایی بیشتر

4-3 کیلو

3-2 لیتر

کودآبیاری

آفر- اسید هیومیک جامد/مایع

قبل از تورم جوانه‌ها (خواب زمستانه)

آماده شدن گیاه برای رشد مطلوب جوانه

2 در هزار

محلول پاشی

آفر- فروت ست

NK (5-5)+(Zn-B)

رشد مطلوب میوه و مقاوم شدن در مقابل تنش‌ها و سفیدک، افزایش عملکرد و رنگ‌آوری میوه

5-7 کیلو

کودآبیاری

آفر-NPK 20-20-20

تورم و باز شدن جوانه ها

رشد مطلوب ریشه‌ها و آمادگی برای جذب مواد غذایی دیگر

4-3 کیلو

3-2 لیتر

کودآبیاری

آفر-اسید هیومیک جامد/مایع

مرحله شروع رشد و تکامل برگها

گل‌انگیزی، بارور شدن گل‌ها، افزایش عملکرد

5-7 کیلو

کودآبیاری

آقر-NPK 5-50-5

رشد مطلوب میوه و مقاوم شدن در مقابل تنش‌ها و سفیدک، افزایش عملکرد و رنگ‌آوری میوه

5-7 کیلو

کودآبیاری

آفر-NPK 20-20-20

مراحل تشکیل گل تا کامل شدن گل

رشد مطلوب میوه‌ها و رنگ‌آوری

7-5 کیلو

کودآبیاری

آفر-NPK 12-12-36

تشکیل میوه (آغاز تورم حبه هـا)

رشد مطلوب میوه و مقاوم شدن پوست میوه در مقابل تنش‌ها

2 در هزار

محلول پاشی

آفر- کلسیم و بور

رشد مطلوب میوه، افزایش قند رنگ میوه، مقاوم شدن پوست میوه در مقابل تنش‌ها

7-9 کیلو

کودآبیاری

آفر- NPK 15-5-30

مرحله رسیدن میوه

آماده شدن گیاه برای خواب زمستانه

2 در هزار

محلول پاشی

آفر-فروت ست

NK (5-5)+(Zn-B)

پس از برداشت میوه

روش آماده‌سازی برای مصرف

  • آفر اسیدهیومیک یک کود بهبود دهنده رشد و اصلاح کننده خاک است. ابتدا مقدار مورد نظر در آب حل شده و سپس به آب آبیاری اضافه شده و به طور یکنواخت در یک هکتار مصرف شود.
  • برای مصرف کودهای آفر به صورت محلول‌پاشی ابتدا مقدار مورد نظر در 100 لیتر آب حل شده و سپس داخل دستگاه محلول‌پاش ریخته شده و با 900 لیتر آب مخلوط و در یک هکتار مصرف شود.
  • برای مصرف کودها به صورت کودآبیاری، ابتدا مقدار مورد نظر در 100 لیتر آب حل شده و سپس به سیستم آبیاری اضافه شود.

    نکته طلایی و کلیدی برنامۀ کامل تغذیۀ انگور

  • آبیاری مناسب و تغذیه صحیح انگور، موجب کاهش خسارت حشرات مکنده، زنجره مو، خوشه‌خوار انگور، بیماری سفیدک سطحی، سفیدک داخلی، بیماری‌های طوقه و غیره می‌شود.
  • رعایت بهداشت پیشگیرانه روی انگور، نقش مهمی در جلوگیری از پیشروی بیماری‌ها دارد.
  • استفاده از سموم شیمیایی ضمن افزایش هزینه‌های نگهداری، موجب از بین رفتن دشمنان طبیعی آفات خواهد شد.
  • پس از آماده سازی و یا اختلاط کودها و آفتکش‌ها، آنها را بلافاصله مصرف نمایید.
  • به توصیه های فنی مشاور شرکت توجه داشته و از دستورات ایشان پیروی کنید.
، ،
آفـــر یک پیشنهاد خوب برای کشاورزان