نقش و اهمیت تغذیه در مراحل مختلف رشدی | ماههای سال (میانگین مناطق مختلف) | مرحلۀ رشدی انگور |
رشد مطلوب ریشهها و آمادگی برای جذب مواد غذایی دیگر آماده شدن گیاه برای رشد مطلوب جوانه | اسفند تا نیمه اول فروردین | قبل از تورم جوانهها (خواب زمستانه) |
رشد مطلوب میوه و مقاوم شدن در مقابل تنشها و سفیدک، افزایش عملکرد و رنگآوری میوه | فروردین تا اردیبهشت | تورم و باز شدن جوانهها |
رشد مطلوب ریشهها و آمادگی برای جذب مواد غذایی دیگر گلانگیزی، بارور شدن گلها، افزایش عملکرد | اردیبهشت | مرحله شروع رشد و تکامل برگها |
رشد مطلوب میوه و مقاوم شدن در مقابل تنشها و سفیدک، افزایش عملکرد و رنگآوری میوه | خرداد | مراحل تشکیل گل تا کامل شدن گل |
رشد مطلوب میوهها و رنگآوری رشد مطلوب میوه و مقاوم شدن پوست میوه در مقابل تنشها | خرداد-تیر-مرداد | تشکیل میوه (آغاز تورم حبه هـا)
|
رشد مطلوب میوه، افزایش قند رنگ میوه، مقاوم شدن پوست میوه در مقابل تنشها | مرداد-شهریور-مهر | مرحله رسیدن میوه |
آماده شدن گیاه برای خواب زمستانه | آبان-آذر | پس از برداشت میوه |
نتیجه مورد انتظار | مقدار مصرف | نحوه مصرف | نوع کود | مرحلۀ رشدی انگور |
رشد مطلوب ریشهها و آمادگی برای جذب مواد غذایی بیشتر | 4-3 کیلو 3-2 لیتر | کودآبیاری | آفر- اسید هیومیک جامد/مایع | قبل از تورم جوانهها (خواب زمستانه) |
آماده شدن گیاه برای رشد مطلوب جوانه | 2 در هزار | محلول پاشی | آفر- فروت ست NK (5-5)+(Zn-B) | |
رشد مطلوب میوه و مقاوم شدن در مقابل تنشها و سفیدک، افزایش عملکرد و رنگآوری میوه | 5-7 کیلو | کودآبیاری | آفر-NPK 20-20-20 | تورم و باز شدن جوانه ها |
رشد مطلوب ریشهها و آمادگی برای جذب مواد غذایی دیگر | 4-3 کیلو 3-2 لیتر | کودآبیاری | آفر-اسید هیومیک جامد/مایع | مرحله شروع رشد و تکامل برگها |
گلانگیزی، بارور شدن گلها، افزایش عملکرد | 5-7 کیلو | کودآبیاری | آقر-NPK 5-50-5 | |
رشد مطلوب میوه و مقاوم شدن در مقابل تنشها و سفیدک، افزایش عملکرد و رنگآوری میوه | 5-7 کیلو | کودآبیاری | آفر-NPK 20-20-20
| مراحل تشکیل گل تا کامل شدن گل |
رشد مطلوب میوهها و رنگآوری | 7-5 کیلو | کودآبیاری | آفر-NPK 12-12-36 | تشکیل میوه (آغاز تورم حبه هـا)
|
رشد مطلوب میوه و مقاوم شدن پوست میوه در مقابل تنشها | 2 در هزار | محلول پاشی | آفر- کلسیم و بور | |
رشد مطلوب میوه، افزایش قند رنگ میوه، مقاوم شدن پوست میوه در مقابل تنشها | 7-9 کیلو | کودآبیاری | آفر- NPK 15-5-30 | مرحله رسیدن میوه |
آماده شدن گیاه برای خواب زمستانه | 2 در هزار | محلول پاشی | آفر-فروت ست NK (5-5)+(Zn-B) | پس از برداشت میوه |
روش آمادهسازی برای مصرف
نکته طلایی و کلیدی برنامۀ کامل تغذیۀ انگور